.

.

TOTS 21

Joan Pedrell, llegint el pregó que obre la festa- Foto: Joan Marín (Fesalmar)

Entre les cinc candidates presentades, Sílvia Cruz Caballé va ser escollida com a Pubilla, Inma Dueñas Franch com a primera damissel·la, i Núria Martínez Tallada com a segona damissel·la.

 

En l’apartat infantil, Lara Navarro Franch va ser proclamada Pubilla i Arnau Balagué Barceló, Hereu. Les damissel·les infantils del 2017 són Ivet Balagué Barceló, Núria Rodríguez Pallarès, Laia Julve Procas, Ingrid Higueras Piñol, Clàudia Iborra Martínez, Judith Alonso Escolà i Sara Querol Alzate.

Les emprses guardonades enguany. Foto: Joan Marín

Després del pregó, a càrrec de Joan Pedrell, actual jutge de Pau de Cambrils i expropietari del restaurant Joan Gatell, van prendre la paraula l’alcaldessa, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López.

A continuació, es va retre homenatge a cinc empreses i una entitat. Les cinc empreses homenatjades per la seva llarga trajectòria van ser la Funerària Pedrola (1890), el Restaurant Miramanr (1957), Mobles Cambrils (1965), Electrodomèstics Martí i Fills (1966) i Ancla (1967). L’entitat homenatjada va ser l’AMPA de l’institut Mar de la Frau, que enguany celebra el seu desè aniversari.