TOTS 21

Cambrils ja ha superat la xifra dels 35.000 habitants. Segons dades d’1 de gener de 2021, hi ha 35.724 persones empadronades al municipi. La xifra de població és la més alta de la història de Cambrils, que en el darrer any ha registrat un increment de quasi mil persones. La dada encara està pendent d’aprovar per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Cal destacar que la població de Cambrils ha crescut substancialment en els darrers anys i especialment el 2018, 2020 i 2021.

El regidor d’Hisenda ,Jaume Gila, responsable del padró, ha explicat que com és sabut  Cambrils és triat com a destinació de turisme familiar i gastronòmic, però l’increment de la població en quasi mil persones en un any demostra que també és escollit com un lloc per viure i que es valoren els seus serveis, equipaments, comunicacions, infraestructures, centres educatius i sanitaris, entre altres. 

«Estic content perquè hi ha una tendència a l’alça de la població vista l’evolució dels darrers anys, i més content encara perquè és la xifra més alta assolida», ha manifestat el regidor. Gila ha destacat els atractius de Cambrils com a municipi costaner, tranquil i acollidor i ha donat la benvinguda a totes les persones que s’hi ha empadronat recentment.  

Dades de població des del 2012 

Redacció