.

Un instant de la trobada, a l'Ajuntament de Cambrils

Un instant de la trobada, a l'Ajuntament de Cambrils

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, ha rebut aquest migdia un grup de més de 50 joves alemanys de la comunitat cristiana Generation of Blessings (GOB) que estan realitzant un intercanvi cultural a Cambrils. En la recepció institucional també hi han participat el regidor de Cultura, Francesc Garriga; la regidora de Joventut i Relacions Cíviques, Laura Mellau; el president de l’Associació Família i Infància Digna, Fernando Campillo, i  el reverend Alex.

Avui mateix, la comunitat  també realitzarà un acte de baptismes per immersió a la platja de l’Ardiaca. I a partir de les set de la tarda celebraran l’acte central al Centre Cultural de Cambrils. El programa multidisciplinari inclou música gospel, danses, breus representacions i testimonis de la seva experiència cultura i de fe.

El grup de joves procedeix de la ciutat alemanys d’Aachen, l’antiga i coneguda Aquisgran, antiga capital de l’imperi carolingi, i destaca a diversitat multicultural dels seus membres i la creativitat en la manifestació de les seves habilitats. El reverend Alex, de origen africà i afincat a Alemanya des de fa molts anys, dirigeix el grup i oferirà diverses conferències sobre com millorar la nostra qualitat de vida social i espiritual.

Durant la seva estada a Cambrils, del 9 al 16 d’octubre, el grup està compartint alguns d’aquests  aspectes a través de concerts i expressions artístiques. Un dels seus objectius és treballar en un estudi de camp que consisteix en la realització d’una vídeo-enquesta per recollir el sentiment religiós actual de la joventut i població en general. A més, els joves també aprofiten la seva estada per fer visites turístiques als llocs més emblemàtics de la zona.

La visita està coordinada por la Assemblea Bíblica del Camp de Tarragona, en Cambrils, en col·laboració amb l’Associació Família i Infància Digna. Segons Fernando Campillo, la iniciativa és una excel·lent oportunitat d’enllaçar ponts entre cultures europees diferents i que van més enllà de la vessant merament turística.