.

.

TOTS 21

Cratell de la campanya de l'Ajuntament i entitats de Cambrils

Cratell de la campanya de l’Ajuntament i entitats de Cambrils

Cambrils estrena la campanya “No a la venda ambulant il·legal. I Love shopping”, una campanya que vol sensibilitzar a cambrilencs i cambrilenques però també als visitants sobre els perjudicis que implica la venda ambulant il·legal. La campanya s’ha realitzat de manera conjunta entre la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, l’Ajuntament de Cambrils i el Patronat de Turisme i les associacions de comerciants de Cambrils: Unió de Botiguers, Cambrils Obert, la Xarxa del Port i Vila Centre.

Els fulletons informatius expliquen quins són els principals problemes que implica la venda ambulant il·legal que perjudica de manera directa al comerç local i al sector turístic. Alhora, recorden que l’ordenança municipal de Convivència Ciutadana de l’Ajuntament de Cambrils preveu sancions de fins a 300 euros i pot decomissar els productes adquirits en la venda il·legal.

S’han imprès un total de 60.000 díptics que es distribuiran en els hotels i comerços de la ciutat, edificis municipals i en d’altres espais d’interès. Es poden llegir en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, ja que s’adrecen tan a cambrilencs i cambrilenques com als visitants i turistes.

La campanya és una eina més en el marc del treball conjunt que es realitza des del municipi en contra d’aquesta activitat il·legal.