.

.

TOTS 21

Les mesures pretenen facilitar la distància de seguretat de 2 metres per evitar contagis. Foto: Cedida

L’equip de senyalització de la Policia Local de Cambrils ha instal·lat 30 panells informatius per indicar als vianants que circulin per la seva dreta i mantinguin la distància de seguretat de 2 metres amb altres persones com a mesura de prevenció per evitar contagis.

L’Ajuntament recomana a les persones que es desplacin a peu pel municipi que caminin per la vorera de la dreta (en voreres estretes) o bé pel costat dret de la vorera (en voreres amples), sobretot en el llocs amb més afluència de gent.

Els panells informatius en català, castellà i anglès s’han instal·lat a les zones més concorregudes com el passeig marítim, l’Avinguda Charles Darwin, l’Avinguda Països Catalans, el Passeig la Salle, el Passeig Albert, el Parc del Pescador i el Parc del Pinaret.

Inspeccions i controls

A més, des de l’inici de la fase 1 les patrulles de la Policia Local han inspeccionat terrasses de bars, restaurants i cafeteries de barris de l’Eixample i del Port. Les primeres inspeccions, de dimarts a divendres, van anar a càrrec únicament de la Policia Local i van servir per fer advertiments sobre els requisits de compliment obligatori.

Aquest cap de setmana ja s’ha portat a terme la primera acció inspectora conjunta coordinada des del Comitè de coordinació del coronavirus amb el Departament de Salut. El dispositiu format pels Serveis d’Inspecció Municipal de Salut i de Via Pública i comandaments i agents de la Policia Local, ha realitzat un total de 49 inspeccions en establiments de bars i restauració amb l’objectiu de garantir l’aplicació de les mesures preventives i preservar la salut de tothom.

Pel que fa a la vigilància del compliment de les restriccions de l’estat d’alarma, aquest maig la Policia Local ja ha fet un total de 69 controls de trànsit, en vies urbanes i interurbanes, i 99 serveis de vigilància de comportament ciutadania, i ha interposat 101 denúncies.

 

Imatge dels panells informatius. Foto: Cedida