.

.

TOTS 21

S’ampliaran les voreres, se substituirà el paviment i s’adaptaran passos de vianants a l’ús de persones amb mobilitat reduïda. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Cambrils ha iniciat aquest matí les obres d’adequació de les voreres del carrer de Montbrió, al barri del Regueral. Els treballs, que està previst que durin uns 30 dies, permetran millorar la seguretat dels vianants en un tram de voreres que està molt malmès pel pas del temps i, principalment, pel creixement de les arrels dels arbres, que trenquen i aixequen el paviment.

Les obres afecten a tot el carrer Montbrió, des del carrer Mont-Roig fins a l’Avinguda Diputació i obligaran a restringir la circulació mentre s’executin.

Entre el carrer Montbrió i el carrer Lleida es talaran 20 arbres i se’n retirarà la soca per donar més amplitud a la vorera. Entre el carrer Lleida i l’Avinguda Diputació es conservaran 17 moreres però s’ampliaran els escocells als peus dels arbres perquè puguin respirar i créixer sense aixecar la vorera. A més, es modificarà el paviment en tot el carrer: es canviarà el panot blanc i vermell amb franges diagonals per noves pastilles de color gris.

El projecte també contempla l’execució de passos de vianants adaptats per facilitar la mobilitat reduïda des del carrer Mont-roig fins a l’Avinguda Diputació. El pressupost dels treballs és de 49.969,73 euros.

Redacció