.

.

TOTS 21

Albert Cabestany a Sheffield. Foto:Todotrial

Albert Cabestany a Sheffield. Foto:Todotrial

El Sheffield Arena ha estat l’escenari escollit per acollir la primera prova del Mundial de Trial Indoor d’aquest 2016. Una prova que ha servit per veure la primera sorpresa d’aquesta campanya. El pilot ulldeconenc, Adam Raga, ha estat capaç de superar a Toni Bou i guanyar aquesta prova i situar-se líder a la general.

Raga no guanyava a Sheffield des del 2005 i aquest cop l’ebrenc ha recuperat aquell to que el va portar a ser campió del món. Bou amb dos ‘fiascos’ a la final va perdre davant del pilot ebrenc.

El tarragoní, Albert Cabestany, ha tancat un pòdium molt disputat d’on ha quedat fora Jeroni Fajardo.

Cabestany manté aquella regularitat de seguir entrant en pòdiums. Cabestany va ser el primer en pasar a cero dues de les zones més complicades de la segona i la tercera zones de les set que feien els pilots.  L’empat entre Bou, Fajardo i Cabestany a cinc punts es van fer curses en paral·lel on el tarragoní va sortir malparat a l’acabar la primera volta com a quart per darrera d’un tercer lloc poc habitaul de Toni Bou. Cabestany finalment va enfiascar a les zones 4 i 5, i Fajardo ho va fer a les 5 i 6. Amb això el pilot tarragoní es va assegurar el pòdium i deixava fora a Fajardo. La prova de Sheffield va servir també per veure un altre cop al Mundial al japonès T.Fujinami.

La pròxima porva es disputarà a Barcelona el pròxim 7 de febrer tot i que abans els pilots competiran a l’Indoor de Toulouse no puntuable pel Mundial.