TARRAGONA 21

El Playa Montroig Diving Center, situat dins el càmping de nom homònim, ofereix diverses modalitats d’activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells.  Fotos: Cedides per Playa Montroig Camping Resort

Endinsar-se a l’interior d’un desconegut com és l’oceà i nedar dins de les seves aigües és una experiència única i inoblidable que cada vegada té més adeptes. Davant aquesta tendència, la Costa Daurada es postula com un lloc màgic per la pràctica del busseig: gràcies a la naturalesa de les seves platges, no és necessari submergir-se a grans profunditats per observar la bellesa de la seva diversitat marina, un factor que atreu tant a bussejadors principiants per la seva facilitat, però també als experts, per l’atractiu visual que ofereix la fauna i la flora d’aquesta part del Mediterrani.

Bussejar es considera un esport extrem i la seguretat és un factor clau. Per això, la funció dels centres d’instrucció de busseig és crucial, per acompanyar als bussejadors durant tota l’experiència i per gaudir-la amb total tranquil·litat. A la Costa Daurada un d’ells és el Playa Montroig Diving Center, situat a l’interior del càmping de nom homònim, un dels millors d’Europa. Al seu torn, el centre de busseig també compleix amb alts estàndards de qualitat. Així ho demostra la seva etiqueta PADI Resort que el distingeix com un lloc amb entrenaments de qualitat, una àmplia programació d’activitats i que, al seu torn, es preocupa per la responsabilitat mediambiental aquàtica.

Una oferta d’activitats per tots els públics i nivells

El fet que estigui situat dins de Playa Montroig, un càmping destinat al públic familiar, fa que els serveis d’aquest diving center estiguin adaptats als més petits de la família. A partir dels vuit anys d’edat, els nens poden inscriure’s en pràcticament totes les activitats que ofereixen: immersió de busseig, snorkel o excursions amb vaixell a les cales de la zona. Són les mateixes classes que també s’ofereixen als adults, tot i que varien de dificultat en funció de la seva experiència. Totes aquestes activitats es realitzen amb un instructor qualificat per a gaudir-ne amb total seguretat.

Una altra de les activitats disponibles, i probablement la més impressionant que ofereix Playa Montroig Diving Center és l’anomenada Dragonera. Consisteix a bussejar dins d’un vaixell enfonsat que es troba al port de Tarragona i que té dues zones diferenciades, una a 16 metres de profunditat i l’altra, a 24. En aquest cas, però és una pràctica reservada per a bussejadors certificats.

Les mesures contra el Coronavirus, també al centre de busseig

En aquest atípic estiu, bussejar es presenta com una activitat segura una vegada es realitza la immersió, ja que no hi ha cap mena de contacte amb els altres participants ni amb l’instructor certificat. Fora de l’aigua, Playa Montroig Diving Center ha incorporat a la seva rutina diària l’ús d’un desinfectant professional que garanteix la completa eliminació de qualsevol mena de virus, bacteri o fong en quinze minuts i que, per tant, és eficaç per esterilitzar materials..

Playa Montroig Camping Resort, amb l’esport al seu ADN

Situat a la Costa Daurada, una zona prolíficament esportiva, la història del càmping tarragoní sempre ha estat vinculada als esports, com demostra acollint un centre de busseig en les seves instal·lacions. A més, però, entre les activitats que poden realitzar-se com a client del resort, hi ha altres esports no aquàtics, com el golf, el tennis taula o el pàdel, que poden jugar-se en les instal·lacions especifiques que aquests esports requereixen.

Aquest estiu, materials com a raquetes o pals de golf, seran desinfectats després de cada ús per a evitar la propagació del Coronavirus i garantir la seguretat dels seus clients. En el cas dels camps de futbol, bàsquet i pista poliesportiva del càmping, es limitarà l’aforament d’esportistes per a evitar aglomeracions.

Redacció