.

.

TOTS 21

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha assistit aquest matí a la Junta Local de Seguretat d’Altafulla. La reunió ha servit per analitzar l’estat i les problemàtiques en matèria de seguretat del municipi.

Buch s’ha reunit amb l’alcalde del municipi, Fèlix Alonso, i els principals responsables dels cossos de seguretat i emergències, Mossos d’Esquadra i Policia Local. En la trobada s’ha aprovat el pla local de seguretat d’Altafulla.

Durant l’atenció als mitjans de comunicació, el titular d’Interior ha posat en valor el descens d’un 6% en els delictes al municipi i l’augment de les detencions en un 33%. En aquest context, el conseller Buch ha volgut destacar “les bones dades de seguretat i la magnífica col·laboració entre els cossos policials, policia local i Mossos d’Esquadra”. A més, també ha felicitat l’Ajuntament d’Altafulla “per haver aprovat el pla local de seguretat”, ha remarcat.

La reunió també ha comptat amb la participació del director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, del director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí, i l’intendent cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, Ramón Chacón, entre d’altres.