TOTS 21

Judit Ravell, amb Gemma Solé

Judit Ravell, amb Gemma Solé

Aquesta Setmana Santa sis socis del Club Montsant Orientació de Tarragona s’han desplaçat fins a Pontevedra (Galícia) per disputar el Campionat d’Espanya de Curses d’Orientació. Judit Ravell, en categoria Dones 12 ha obtingut uns grans resultats. La jove promesa, sota una pluja incessant i un terreny humit i feréstec, s’ha proclamat Subcampiona d’Espanya en la llarga distància i Campiona a la mitja. Gemma Solé, la seva predecessora, tampoc es va quedar curta aconseguint un diploma a la llarga distància i un bronze a la mitja.

Carmen Santiago, diploma a relleus cadet femení

Carmen Santiago, diploma a relleus cadet femení

Judit Ravell en F12, Carmen Santiago en F16, Isabel Alba en F35A, Joan Borràs en M40, Gemma Solé en F45 i Sebastián Ordóñez en ME obrien dijous la competició amb la llarga distància en un dur terreny típic gallec. Amb distància, desnivell i vegetació molt exigent. Dissabte al matí els components del club representaren a Catalunya a la cursa de relleus. En aquesta modalitat, Carmen Santiago va destacar amb el seu equip aconseguint un diploma en la categoria Cadet Femení.

Joan Borràs corrent en Homes 40

Joan Borràs corrent en Homes 40

A la tarda, continuaven amb rapidíssim i relliscant esprint urbà a la ciutat de Pontevedra, plena de parany amb passos prohibits i obligats fent les delícies d’aquells que els hi agrada la velocitat. I finalment, diumenge acabaven aquest “CEO2016” on Catalunya se situava finalment en segona posició per comunitats, amb la mitja distància en O’Grove, un terreny molt ràpid de dunes boscoses i detalls de roca molt interessants.

Sebastián Ordóñez, corrent en Èlit

Sebastián Ordóñez, corrent en Èlit