.

.

TOTS 21

Diverses imatges corresponents als actes duts a terme aquest passat cap de setmana. Fotos: Ajuntament

Ja han passat els primers quatre dies de la Festa Major d’estiu del Morell, dedicada als patrons Sant Abdó i Sant Senén, i les sensacions que queden “són molt positives”, segons s’assegura des del consistori per mitjà d’uba nota de premsa. De fet, i tenint en compte l’excepcionalitat de la situació enguany, des de la regidoria de Cultura i Festes, les regidores Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas volen “agrair el bon comportament que tota la ciutadania ha tingut als actes programats”. Així, les activitats que s’han realitzat fins ara —sempre amb reserva prèvia, aforament limitat, distància social, ús de mascareta i rentat de mans freqüent— “han anat molt bé gràcies a la responsabilitat de tothom”, continuen. En aquest sentit, també destaquen que tothom va comprendre que els grups havien d’entrar al recinte conjuntament, que calia evitar les aglomeracions, i que s’havia de portar la declaració de responsabilitat individual degudament emplenada.

El tret de sortida, en el marc del Sant Jordi d’estiu, va ser el passat dijous 23 amb la presentació del llibre Del procés a la revolta, d’Albert Mercadé. Un acte que va comptar amb la presència del fotoperiodista Pau Venteo, també autor del llibre, i que va culminar amb l’actuació de Lu Rois, David Caño i David Fernàndez amb la proposta “3 en 1”. Divendres va ser el torn de Carman, un espectacle de la companyia Javier Ariza que formava part de la programació del primaverArt, i de la música de La Soul Machine.

Dissabte la música també va ser protagonista, amb el primer vermut de cistell, amb Reig Bord PD, i el concert de The Zebrass Marching Band. Finalment, diumenge es va realitzar l’esmorzar popular de l’Associació Taurina del Morell, el segon vermut de cistell, amb Canya d’or Deluxe, i la cultura popular es va fer seva la tarda amb l’actuació del Ball de Diables Petits del Morell.

Redacció