.

.

TOTS 21

Els participants del clínic. Foto: Cedida

Els participants del clínic. Foto: Cedida

Jordi Rovirosa, propietari de Black Crown, ha triat el Golf Costa Daurada per la presentació de les novetats i darreres tecnologies en material de pàdel d’aquesta reconeguda marca. I el Club ha escollit, mitjançant un sorteig amb força participació, 15 socis i sòcies per prendre part a un clínic on, a més de poder testar el nou material, han pogut jugar i gaudir amb primeres espases d’aquest esport.  

Com explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada, «comptar durant tot un matí amb la presència de tres jugadors excepcionals i referents en el món del pàdel com són l’Enric Sanmartí, número u de Catalunya, el Guillem Figuerola i el Guillermo Casal, actuals desè i dotzè classificats, respectivament, al rànquing absolut català és un regal d’incalculable valor».   

La jornada ha arrencat a les 10,30 hores amb la foto de família i la presentació dels tres jugadors representants de la marca, dins i fora del país.  

A continuació, quatre torns d’entrenaments de 25 minuts dividits en grups de tres persones cadascun d’ells, han aconseguit fer les delícies dels jugadors afortunats. I és que tots ells han pogut testar les diferents pales de la marca i enriquir-se dels diferents consells que els hi han donat tant els jugadors professionals com Jordi Rovirosa. 

El clínic, que ha continuat amb el partit d’exhibició que ha enfrontat a l’Enric Sanmartí i el Guillem Figuerola amb el Guillermo Casal i el Xavi Pueyo, ha estat seguit, amb molt d’interès, per més de mig centenar d’aficionats.   

L’acte ha finalitzat amb el sorteig d’una pala i un paleter Black Crown entre tots els participants, que s’han delectat  amb un pica-pica i showcooking de fideuà elaborat pel xef Pere Martínez, atès que l’acte no només ha estat obert als 15 afortunats, sinó a tots els socis.