TOTS 21

El CBT comença a rebre bones sensacions després d’un període convuls. Segons confirmava l’entitat des del seu web, el tècnic Berni Álvarez ha renovat una temporada més esdevenint el primer entrenador blau per vuitena temporada consecutiva. «La renovació de Berni suposa un element clau que facilitarà la confecció de la plantilla i afegirà estabilitat al nou projecte», s’afirma des del club.

«Entrenador i club-afegeixen des de l’entitat- han mantingut converses durant tot l’estiu, la possibilitat d’oferir un projecte atractiu ha acabat per convèncer a Berni per a la seva continuïtat».

El tècnic s’ha mostrat «content de renovar. És veritat que el procés ha estat difícil, primer per la situació institucional del club durant l’estiu, i segon per un tema personal, ja que he tingut ofertes que m’han fet dubtar”. No obstant això, l’entrenador del CBT ha reconegut que “crec que el club ha guanyat certa estabilitat, això ha fet que jo m’acabés decidint per renovar”.

Berni Álvarez també ha volgut parlar sobre la confecció de la nova plantilla “la idea que jo tinc és tornar a formar jugadors. Hem format a molts jugadors, de fet, som el club de la província que més jugadors ha format. La gent del júnior i del segon any és la gent que ens ha de portar de nou al camí en el qual estàvem”.

També ha anunciat que “la plantilla probablement serà curta, el fet que les fitxes dels estrangers no siguin tan cares com en LEB Plata farà que anem a aquest mercat per buscar a un parell de jugadors. Però amb els jugadors de la casa, i els que puguin continuar de l’any passat hem de fer un projecte a llarg termini, no només pensant en resultats, es tracta de fer un projecte viable”.

Una vegada confirmada la renovació de Berni Álvarez, el Club Bàsquet Tarragona treballa en la renovació de David Fernández i Jordi Barberà per a la plantilla de l’any que ve. Els dos jugadors porten molts jugant en el club, i són jugadors que compten amb la confiança de Berni.