.

.

TOTS 21

Part de la candidatura al Congrés i al Senat de CDC, avui a Tortosa

Part de la candidatura al Congrés i al Senat de CDC, avui a Tortosa

L’embarcador de Tortosa ha estat el lloc escollit per tal de presentar les candidatures al Congrés i al Senat de Convergència Democràtica per a les properes eleccions del 26 de juny.

Els dos caps de llista repeteixen respecte el passat mes de desembre: Ferran Bel al Congrés i Carles Pellicer al Senat, conformant unes candidatures “compromeses amb el territori i que donen veu i força al municipalisme amb perfils com l’exalcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i també Mar Vázquez, Oriol Vázquez, Marc Ayala o Sara Gil”, destaca la formació.

En aquest sentit, el candidat al Congrés, Ferran Bel, ha explicat que “volem treballar per reivindicar millores imprescindibles que han estat llargament ajornades a les nostres comarques i que afecten de manera directa a la ciutadania. Som gent responsable i compromesa amb el servei públic”. Exemples d’aquestes millores són les infraestructures viàries i ferroviàries, la creació d’ocupació, la competitivitat de les empreses, els preus de l’energia, així com també qüestions territorials rellevants com és el cas de la defensa del cabal ambiental del riu Ebre, la descontaminació de Flix i la lluita contra la regressió del Delta de l’Ebre.

Per la seva part, el candidat al Senat, Carles Pellicer, ha manifestat que “tenim com a objectiu defensar els interessos del país i de les persones treballant dia a dia, sense grans titulars, però amb feina contundent”. La candidatura al Senat la completa l’ampostina Teresa Moya i Joan Basora.