.

El director general de BASF Espanya, Carles Navarro, en un acte celebrat a Barcelona el 25 d’abril del 2018 (horitzontal)

BASF serà present a la primera edició de Chemplast Expo a Madrid, fira dedicada a la indústria química i del plàstic. Del 6 al 8 de novembre, la companyia estarà ubicada a l’estand E500 del pavelló 14 i destacarà diferents solucions que donen resposta a les necessitats econòmiques, socials i mediambientals de la societat present i futura.

L’economia circular és un dels grans reptes per BASF, que situa un dels seus focus prioritaris en innovació en fer front als reptes de l’energia intel·ligent, l’alimentació i la vida urbana. El seu estand s’ha dissenyat sota els pilars estratègics de sostenibilitat i innovació, i en ell es podrà experimentar l’economia circular en primera persona, a través del projecte de càpsules biodegradables i compostables desenvolupat per BASF per Cafès Novell: tots els components necessaris per a degustar un bon cafè -cápsula de cafè, got, cucharilla- podran ser dipositats en un contenidor orgànic i convertir-se en compostatge industrial en 12 setmanes.

A més de zona expositiva, la fira ofereix una sèrie de conferències per a la presentació i el debat de les últimes novetats del sector. Carles Navarro, director general de BASF Espanyola, i elegit president de la Federació Empresària de la Indústria Química Espanyola el passat 30 d’octubre, protagonitzarà una de les sessions el dijous 8 a les 13 hores a la sala 1 del pavelló 14 en el qual es situa Chemplast. Amb el títol, “Creem química per a un futur sostenible”, Navarro explicarà com la sostenibilitat i el repte de l’economia circular s’estenen al llarg de tota la cadena de valor.