.

.

TOTS 21

Xavi Bartolo. Foto: Nàstic

Consummatum est. La derrota  Sabadell aquest diumenge, ha provocat el resultat que ja era previst. El Consell d’Administració del Nàstic ha anunciat aquest vespre que ha decidit rescindir el contracte laboral de Xavi Bartolo i Abel Mourelo, primer i segon entrenador, respectivament. El substitueix Toni Seligrat, en una decisió que també s’ha fet oficial aquesta nit.

José Antonio Seligrat i el Gimnàstic de Tarragona han arribat a un acord per a que el tècnic valencià dirigeixi al primer equip fins a 30 de juny.

Toni Seligrat és un tècnic experimentat de la categoria després d’entrenar equips com el Lleida Esportiu, el CE Sabadell, el CD Alcoyano, entre d’altres. En la seva trajectòria professional a les banquetes del grup III de la Segona Divisió B ha aconseguit disputar quatre play-off d’ascens a la categoria de plata.

Toni Seligrat

Seligrat arriba a Tarragona per capgirar la dinàmica esportiva del primer equip i dirigirà el seu primer entrenament aquest dimarts. En les properes hores es comunicarà el dia de la seva presentació oficial com a nou tècnic grana.

El tècnic lleidatà va arribar al Nàstic aquest estiu passat per dirigir a l’equip al grup III de la Segona Divisió B.

En un comunicat emès al seu web i Twitter, el Gimnàstic afegeix que vol agrair a Xavi Bartolo ‘la tasca realitzada a l’entitat en aquesta darrera etapa a Tarragona, i juntament amb Abel Mourelo, els hi desitja el millor a nivell personal com professional’.