.

.

TOTS 21

La cap de llista de Catalunya en Comú-Podem per Tarragona el passat 21-D, Yolanda López, a l’exterior del Palau de Congressos. Foto: Núria Torres

El comitè d’enllaç del dos partits a Barcelona acabarà decidint el cap de llista de la coalició entre Comuns i Podem a la demarcacio de cara a les eleccions del pròxim 14-F. Si els primers ja van escollir el passat 1 de desembre el tortosí Jordi Jordan com la seva aposta, els morats han anunciat avui que en el seu procés de primàries ha optat per l’actual diputada al Parlament, Yolanda López.

Segons ha fet públic Podem Catalunya en un comunicat de premsa, López va sortir guanyadora de les primàries “celebrades el passat mes de maig” amb la participació de “3.000 inscrits i inscrites”, segons s’explicita el text. Cal tenir en compte que si bé els comicis no es van convocar oficialment fins octubre, la formació es va posar les piles immediatament després que Quim Torra donés per acabada la legislatura el passat mes de gener iniciant el procés de selecció de candidats.

Des del partit morat es destaca que, “gràcies a la tasca desenvolupada per Yolanda López, s’ha aconseguit el compromís i la col·laboració entre les dues organitzacions polítiques al territori. L’objectiu comú és donar veu a les diverses reivindicacions de la província, com pot ser la bona sintonia amb les organitzacions socials i els sindicats, la defensa dels llocs de treball a empreses com Saint-Gobain, la feina a la comissió d’investigació del cas IQOXE, la preservació de les oliveres mil·lenàries o el reclam d’un transport ferroviari públic, de qualitat i sostenible per a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona”, conclou la nota.

Redacció