.

L’alcalde i candidat a la reelecció pel PSC a les municipals del proper mes de maig, Josep Fèlix Ballesteros, ha enviat una carta a la militància (a la que ha tingut accès tarragona21.cat) en la qual demana el seu suport de cara a un procés de primàries necessari estatutàriament, però inhàbil a la pràctica perquè no tindrà rival. I ho fa amb arguments que sonen ja a precampanya.

Ballesteros comença afirmant que la “polarització i divisió” que “pateix” la societat tarragonina “arran del ‘procés’ és molt greu i pot provocar que el proper consistori estigui molt fracturat i dividit i que, per tant, sigui impossible prendre decisions si no tenim la força que hem tingut fins ara”.

En segona línia d’atac, carrega contra una oposició a la que acusa de sucursalista (divideix els partits “en funció de les dependències que tenen amb les seves centrals de Barcelona o Madrid”) i d’augmentar en els darrers mesos “la labor destructiva i d’atac personal vers la figura de l’alcalde”. En aquest punt adverteix que “la política del ‘tot s’hi val’ con tal d’impedir el govern i el progrés de la ciutat és l’estratègia que utilitzen els nostres adversaris i que intensificaran de cara als propers mesos”. Un període en el qual “l’equip de govern socialista serem l’objectiu a batre. Una prova recent són les situacions que hem viscut amb motiu de les Festes de Santa Tecla. Aquests fets, lluny de desanimar-nos ens han d’unir i fer-nos més forts. Mai tanta gent se m’havia atansat per expressar-nos el seu suport”.

Ballesteros assegura que “mai a la història recent de Tarragona, el govern municipal havia tingut tanta voluntat i capacitat de diàleg i negociació com des que els i les socialistes vam recuperar el govern de la ciutat. Durant aquests anys hem garantit l’estabilitat parlant i arribant a acords amb tothom que ha entès que per nosaltres el més important és Tarragona i la seva gent. I tampoc mai, els programes de govern havien estat tant coherents i conseqüents amb l’ideari socialista”, assegura.

“Tarragona necessita, més que mai, diàleg, sentit comú, experiència, fermesa i rigor per tirar endavant tots els projectes que hi ha pendents”, afegeix Ballesteros, per afegir que “només els i les socialistes som capaços d’aportar aquests valors. I només nosaltres som capaços de governar i avançar malgrat la crisi econòmica, les deslleialtats i les travetes. I n’estic tan convençut que he decidit presentar-me a les primàries per tal d’encapçalar, amb molt d’orgull, la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya a l’alcaldia de Tarragona en les properes eleccions”.

“Ara és el moment dels valents continua el batlle-, de donar un pas endavant, de preguntar-nos què podem fer pel nostre partit i per la nostra ciutat, de presumir de tota la feinada que hem fet des del 2007 fins ara, d’anar amb el cap ben alt i de demostrar a tothom que estem orgullosos de ser tarragonins i socialistes”.