.

.

TOTS 21

Imatge del tren al seu pas per Tarragona. Foto:Tarragona21

Imatge del tren al seu pas per Tarragona. Foto:Tarragona21


Josep Fèlix Ballesteros es marca el 31 de desembre com a data límit per a tenir la licitació de la reforma de l’estació com es va comprometre el secretari d’Estat. En cas de no tenir aquesta mesura a finals d’any Ballesteros ja ha avançat obrir “un front més dur” i amb mobilitzacions. Accions que poden passar segons l’alcalde des de tallar l’estació, fer una manifestació o activar el recurs que està presentat només de manera preventiva i no descarta activar-ho. Ballesteros diu obertament que el Govern “se n’estan enfoten”
L’alcalde de Tarragona ha dit que “no s’ha complert res i em sembla impresentable que hagin prioritzat el Castelló-València” referent al corredor mediterrani.
Encara en el capítol d’infraestructures Ballesteros ha demanant un nou pla de mobilitat i trobat alternatives a la situació actual. L’alcalde de Tarragona ha dit que toca posar-se d’acord amb la resta de municipis del territori i que donarà suport a les mobilitzacions en defensa de les millores de la N-340 i que anirà a la mobilitació del pròxim 11 de desembre. Aiò sí l’alcalde de Tarragona ha dit que toca concretar les solucions conjuntes.
Pel que fa a cas Inipro, Ballesteros ha assegurat que espera que quedi resolt el cas aquest 2016 i ha assegurat que no s’havia d’haver comès l’errada que es va cometre “espero que es resolgui i hem d’esperar que els jutges es pronuncïin”
En l’àmbit municipal Ballesteros ha dit que el 2016 ha de ser l’any de les inversions definitives dels Jocs, el del PP10 i d’IKEA i espera que les millores econòmiques arribin a les famílies tarragonines. A més a més l’alcalde també ha assegurat que el Mercat s’inaugurarà aquest 2016 tot i no voler posar una data concreta per la inauguració d’un espai que segueix esperant la seva obertura des de fa anys.