.

Josep Fèlix Ballesteros, durant una roda de premsa. Foto: ACN

Matí de roda de premsa en el qual l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha deixat un seguit de titulars sobre una actualitat política sempre calenta, amb independència de la temperatura ambient. L’amenaça del PDeCAT d’arribar als tribunals per conèixer les xifres dels Jocs Mediterranis ha estat considerada com “una anècdota”, una “fanfarronada” destinada a “crear titulars. Que hi vagi ara mateix si vol”, ha etzibat el batlle. El tema, almenys, ha servit per concretar que “totes les dades relatives als Jocs seran presentades la setmana vinent”. I no será l’únic anunci de calat que es farà, perquè la decisió final sobre si es presenta o no a la reelecció “també la direm”. Finalment la comissió informativa i de seguiment dels Jocs ha estat convocada pel proper dimecres, 26 de setembre, a les 12h. Segons l’equip de govern, s’oferirà complerta informació del balanç econòmic de l’esdeveniment i una estimació general de tancament de comptes i tresoreria.

Marcada en vermell la setmana vinent en un calendari, sigui dit de pas, ple d’esborradures per anuncis que havien anat caducant, Ballesteros ha volgut treure ferro a les declaracions de l’exalcalde Joan Miquel Nadal en el que li exigia una rectificació per comparar els les circumstàncies judicials del cas Inipro amb els que ell va protagonitzar als seus temps. “Les meves declaracins van ser en positiu perquè m’alegrava que no Nadal no haguès dimiti per una cosa al final no va arribar a res. Jo no he tingut mai cap picabaralla amb ell -afirmava Ballesteros- per una qüestió de respecte institucional cap al meu antecessor. Però ningú impedirà que digui la veritat”, ha aclarit.

Finalment, la crida a xiular els regidors del PSC, PP i Cs durant determinats actes de Santa Tecla feta per part del CDR Tarragona ha estat titllada de “lamentable” per l’alcalde. És una falta de respecte per a les festes. Hi ha cetenars de dies i milers d’hores en les que em poden xiular. Però que aprofitin la festa per fer-ho em sap greu. D’altra banda, en cap moment em sentireu dir que ho prohibirem o perseguirem”, afirmava.