.

.

TOTS 21

L'alcalde i alcaldable socialista s'ha trobat avui amb la gent gran de Tarragona

L’alcalde i alcaldable socialista s’ha trobat avui amb la gent gran de Tarragona

L’alcalde i candidat socialista a la reelecció, Josep Fèlix Ballesteros, ha adquirita el compromís avui davant de més de 400 jubilats i pensionistes de Tarragona de a crear una regidoria específica de la gent gran. Durant la trobada, celebrada aquest matí, l’alcalde i candidat a la reelecció ha garantit que les persones seguiran sent l’epicentre de la seva acció de govern, tal i com ho han estat en els darrers vuit anys.

A més també ha garantit que, en cas de tornar a ser alcalde, la gent gran seguirà viatjant en autobús municipal de manera gratuïta, conservarà els avantatges en l’ús dels equipaments esportius municipals i, a més, tindrà a la seva disposició 2.500 places d’activitats pensades per a la gent gran, la qual cosa suposa un increment del 30% respecte de l’actual oferta.

Cal recordar que durant l’etapa de Ballesteros com a alcalde de Tarragona, l’Ajuntament ha dut a terme un canvi de model en l’atenció a les persones i, més concretament, en l’atenció a la gent gran. En aquest sentit, el govern Ballesteros ha desenvolupat programes com ‘Gent Gran Activa’, i el projecte ‘Tarragona ciutat amiga de la gent gran’.

 

Més de 2.000 places d’activitats

A més, s’ha creat i ofert més de 2.000 places d’activitats per a la gent gran, i també amb Ballesteros com a alcalde s’ha dut a terme la creació de nous equipaments com les llars de jubilats de la Granja, Sant Pere i Sant Pau, Campclar, el Serrallo i l’ampliació de la llar de Torreforta. Amb aquestes mesures, l’alcalde i candidat ha complert dos compromisos electorals com eren l’atenció a les persones i la cohesió entre els barris i el centre, ja que com sempre ha dit Ballesteros, “a Tarragona, tots som ciutadans de primera”.

Aquesta atenció social cap a la gent gran s’ha concretat, entre altres mesures i accions, en realitats com la multiplicació per set de la Teleassistència, que ofereix suport a les persones que viuen soles. I a més. Així mateix, el Servei d’Atenció a Domicili de Tarragona ja atén a 757 famílies, la qual cosa demostra, un cop més, que les persones són la màxima prioritat per a Ballesteros.