.

100 dies de reptes i d’il·lusions intactes. Així finalitzen les primeres 14 setmanes d’aquest espectacular projecte conegut sota el nom de DiR Golf Costa Daurada.

I és que ni la Covid-19 ni la situació econòmica actual han aconseguit aturar l’avenç inapel·lable del centre esportiu de referència de fitness a la província de Tarragona.

Els més de 800m2, repartits en dues plantes i en més de 7 espais diferents -entre els que destaquen la zona funcional, l’espai de salut i benestar o l’SpinDiR- han generat una gran resposta entre tots els nous abonats de l’entitat. Gairebé són ja 1000 nous usuaris que ja poden gaudir de tots els avantatges d’aquesta nova instal·lació que va obrir les seves portes fa vora els quatre mesos.

Un temps curt però suficient per aclarir alguns dels dubtes sorgits arran la situació mundial actual el dia de la presentació de les noves instal·lacions: es manté el creixement a l’alça de socis al club del Catllar. Un ingrés de noves altes que no ha vist afectat el seu desenvolupament per la pandèmia mundial i amb el que els dirigents de l’entitat esperen mantenir l’evolució favorable pels propers mesos, tal i com apunta el màxim responsable de la secció, Xavier Pueyo: “Tenim molts projectes i idees en ment que esperem que la Covid-19 ens permeti tirar endavant. Hem ampliat la llista de nous serveis que ens estem segurs que ens ajudarà a seguir creixent. Creiem que l’oferta actual és espectacular”.

A les seccions ja conegudes de Golf, Pitch&Putt, Pàdel i Tennis, ara se suma al Tarragona Sports Center l’únic centre de benestar i fitness de la marca registrada DiR a la demarcació tarragonina que compta també amb una piscina exterior de 25 metres.

En un entorn idíl·lic per posar-se en forma, Dir Golf Costa Daurada ha ampliat la seva oferta mensual d’activitats dirigides. El passat 3 d’octubre es va realitzar una Masterclass a l’exterior del gimnàs aprofitant la presentació de les noves coreografies de Body Combat i Body Pump i que va aplegar més d’un centenar de socis. Una activitat que se suma a la llista d’activitats outdoor impulsades al Club entre les quals destaquen les noves seccions de BTT -bicicleta de muntanya- i Running que cada dia compten amb més adeptes entre les seves files. Una combinació única amb la natura que s’ha convertit ja en marca personal del Club.