.

.

TOTS 21

Ayhe Productions estrena el curtmetratge SOLO El festival FESCIGU inaugurarà la pel·lícula dirigida per Alberto Gross Molo La productora tarragonina Ayhe Productions estrenarà el seu nou curtmetratge, SOLO, dirigit pel director canari Alberto Gross Molo, el proper 4 d’octubre al prestigiós festival de cinema FESCIGU de Guadalajara.

SOLO és un curtmetratge de ficció que vol posar en valor les noves masculinitats a través de la relació entre un avi, un pare i un fill que, encara que s’estimen, no troben la manera de comunicar-se afectivament entre tots ells. L’obra, dirigida pel cineasta emergent Alberto Gross Molo, està protagonitzada pel reconegut actor valencià Pablo Molinero (La Peste, El verano que vivimos). Un càsting en el qual també destaquen Aitor Valadés (Los espabilados, Buga buga), Carlos Olalla (Grupo 7, Acacias 38) i els actors tarragonins Mercè Rovira i Alberto Esparza.

Gross, director del curtmetratge, és un nou talent del cinema nacional que ja va guanyar multiples premis amb la seva primera obra, Grietas (2019). Festivals nacionals com la SEMINCI de Valladolid i internacionals com Oberhausen (Alemanya) avalen la seva trajectòria.

SOLO és una producció d’Ayhe Productions amb el finançament de l’ICAA (Ministeri de Cultura), el suport de l’ICEC (Generalitat de Catalunya), l’Ajuntament de Pallaresos i la distribució a festivals de l’Agència Freak.

Redacció