.

.

TOTS 21

Josep Pallarès i María José Figueras, candidats en la segona volta de les eleccions a rector o rectora. Foto: URV

Aquest dimecres 1 de juny a les 10 h obriran de nou les urnes de votació electrònica perquè la comunitat URV decideixi qui serà el proper rector o rectora de la Universitat. Es tracta de la segona volta de les eleccions, que finalitzaran divendres 3 de juny a les 10 h, després que cap dels tres candidats va obtenir més del 50% dels suports en la primera votació.

Josep Pallarès, que va obtenir el 45,75% del vot ponderat, i María José Figueras, que va obtenir el 35,46%, són els dos candidats que concorren en aquesta segona volta.

Són cridats de nou a la votació 18.497 persones amb una ponderació de vot diferent, agrupats en 13 circumscripcions:

L’accés a la votació electrònica es pot trobar al web de les eleccions. Es pot votar amb les credencials que s’utilitzen per entrar als serveis digitals de la Universitat i des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. Al CRAI dels campus també s’han habilitat punts de votació electrònica.

Resultats de les eleccions en directe

Divendres 3 de juny a les 10:45 h al Paranimf, la presidenta de la Junta Electoral, la professora Michelle Murphy, donarà compte del resultat de la segona volta de les eleccions a rector o rectora un cop acabi el recompte de vots. A continuació, Josep Pallarès i María José Figueras compareixeran per valorar els resultats.

L’acte serà retransmès en directe al web livestream.com/urv/eleccions.

Un cop s’hagi proclamat provisionalment el candidat electe o candidata electa, s’obre un dia de reclamacions, entre el 7 i el 8 de juny, i finalment, el 9 de juny es produirà la proclamació definitiva del candidat electe o candidata electa.

Redacció