.

.

TOTS 21

El comboi serà revisat a l'Estació del Camp de Tarragona

El comboi serà revisat a l'Estació del Camp de Tarragona

Els 430 passatgers de l’Alvia que ha sortit de Barcelona a dos quarts de quatre de la tarda amb destinació Bilbao i Irún han pogut reprendre el viatge en un altre tren després de més de tres hores. El comboi ha tingut la incidència entre el túnel i l’entrada al viaducte de Montblanc cap a dos quarts de cinc de la tarda, una hora després de sortir de Barcelona. Segons ha informat Renfe, als viatgers que anaven a Irun han estat transbordats a un tren que ha sortit de Barcelona a quarts de set de la tarda i que ha estacionat en paral·lel. La resta de viatgers, que es dirigien a Bilbao, han retrocedit amb la part del tren que no estava afectada per l’avaria fins que ha pogut canviar de via.

El comboi s’ha avariat cap a dos quarts de cinc, una hora després de sortir de Barcelona.
Segons ha informat Renfe, els viatgers que van a Irun han estat transbordats amb una passarel·la a un tren que ha sortit de Barcelona a quarts de set de la tarda i que ha estacionat en paral·lel. La resta, que anaven a Irun, han retrocedit amb la part del comboi que no estava afectat per l’avaria fins que han pogut canviar de via per evitar els vagons afectats per la incidència.

Els viatgers s’han quedat atrapats dins els vagons, sense llum ni aigua als lavabos.
Fins al lloc on s’ha avariat el comboi s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. Com a mesura preventiva, Protecció Civil ha activat la prealerta del Ferrocat