.

.

TOTS 21

Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils i Albert Martínez, gerent d’Audi Tarracomòbil. Foto: Cedida

El Club Nàutic Cambrils i el concessionari de vehicles Audi Tarracomòbil han signat la renovació de l’acord de patrocini amb els equips de regates del CNCB. Així, durant els propers mesos, Audi serà novament una de les empreses que lluiran els regatistes del Club Nàutic Cambrils en entrenaments i competicions.

Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils i Albert Martínez, gerent d’Audi Tarracomòbil, han signat aquest acord a les instal·lacions del CNCB. La renovació del patrocini s’ha hagut de retardar uns mesos a causa de la situació generada per la COVID però ambdues  parts han destacat que les sinergies entre el CNCB i Audi Tarracomòbil han estat molt profitoses des de que van iniciar la col·laboració l’any 2018. En la mateixa línia, han remarcat que l’excel·lència, l’evolució continua i el treball en equip són valors compartits per les dues parts. El president del Club, Ramon Vallverdú, ha assegurat que aquesta és “una renovació desitjada i esperada”.

Un cop oficialitzada la signatura d’aquest conveni, ara només cal pensar en els diferents esdeveniments esportius marcats en el calendari d’aquest 2021. 

Redacció