.

.

TOTS 21

Cartell Dixieland a la Capsa

Cartell Dixieland a la Capsa

Capsa i dixie

El proper dissabte dia 12 d’abril a les 18:00 hores arriba per primera vegada a la Capsa de Música la programació del XX Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, espai i entitat que s’afegeixen al Festival de Jazz (DIT) amb el sons del món acústic de “Rutes”. Gaudirem a Tarragona ciutat de la presentació en exclusiva del nou projecte discogràfic del saxofonista Xavier Pié i el guitarrista MACC (Miguel A. Cruz).

La música d’aquest duet (que van començar a treballar junts l’any 2000) es caracteritza per la bellesa intrínseca i la construcció d’atmosferes molt personals, hipnòtiques, introspectives. Una música que neix de la barreja del jazz clàssic amb la música contemporània, marcat pel compromís innat que el duet posa per trobar noves Rutesexpressives musicals. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

Capsa i Formació

El dia 26 d’abril, de 10 a 14 hores, la Capsa acull per quart any consecutiu el curs d’alta intensitat “La Veu Amagada”, a càrrec de la música Rocío R. Grau. L’associació comença així la seva línia formativa anual, desemmascarant la incògnita de la pròpia veu. Un curs molt econòmic i obert a tothom que dóna les primeres eines per prendre una consciència bàsica del cos i la respiració, i ho completa amb una part més pràctica per descobrir de manera desenfadada els colors i possibilitats de la nostra veu. El preu del curs per a públic general és de 14€ i per a socis de l’aMt és de 8€. Les inscripcions es poden realitzar al web www.musicstgn.com

Capsa i Clàssica

Després del seu èxit al desembre passat a la Capsa, gaudirem d’un nou concert de la soprano Irina Badia el diumenge 27 d’abril a les 19:00 hores. Aquesta jove cantant és un dels talents tarragonins que promet una gran projecció artística. El seu currículum ja pot presumir de grans experiències i estudis brillants. La Irina, acompanyada de la pianista Montserrat Oliveres oferirà un repertori clàssic ple de peces emblemàtiques, a través del qual descobrirem la seva exquisida i lluminosa veu. El preu del concert amb consumició mínima inclosa és de 5€ i l’aforament limitat.