.

.

TOTS 21

A la imatge, d’esquerra a dreta, Jaume Sànchez, regidor de Comerç; Florenci Nieto, president de PIMEComerç Tarragona; Natàlia Sanz, secretària d’ATECA; Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla; Montse Àlvarez, coordinadora territorial de PIMEComerç Tarragona, i Josep Maria Lloret, president d’ATECA.

PIMEComerç Tarragona ha incorporat un nou soci al Tarragonès. Es tracta de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), una associació que es va constituir l’abril del 2001, i que integra a tots els empresaris i treballadors autònoms que pertanyin al terme municipal d’Altafulla i la seva àrea d’influència. L’associació té una representativitat molt àmplia a tot el municipi, ja que aplega una cinquantena d’associats a Altafulla.

L’acte de formalització de la incorporació d’ATECA a PIMEComerç Tarragona s’ha dut a terme aquest matí a la sala de comissions ‘Pintor Josep Sala’ de l’Ajuntament d’Altafulla. Hi han participat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto; el president d’ATECA, Josep Maria Lloret, i el regidor de Comerç de l’Ajuntament, Jaume Sànchez. Precisament el regidor de Comerç, Jaume Sànchez, s’ha mostrat molt satisfet que PIMEComerç “recuperi com a soci a l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla amb l’objectiu de sumar sinergies, conjuntament amb l’Ajuntament, per afavorir el teixit comercial del municipi i la seva oferta de llocs de treball”.

Per la seva banda, el president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto, ha destacat la voluntat de l’organització “per ajudar a fer créixer el comerç d’Altafulla i del Baix Gaià, amb una implicació activa en el Consell de Comerç de la Província de Tarragona”. Josep Maria Lloret, president d’ATECA, ha subratllat “la bona feina d’unificació del comerç d’Altafulla que està fent l’associació amb la voluntat decidida de sumar forces amb PIMEComerç, l’Ajuntament d’Altafulla, i comptar també amb la resta de municipis que se situen en la segona i tercera línia de la costa”.