.

.

TOTS 21

Foto de la signatura de l'acord

Foto de la signatura de l’acord

L’Associació Astafanias Tarragona i la Federació d’entitats de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de Catalunya, DINCAT, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’acompanyar les famílies de les persones amb discapacitat. L’acord s’ha presentat aquest dijous a la Sala de Premsa de l’Ajuntament de Tarragona.

DINCAT donarà suport tècnic, mitjançant el seu programa de famílies, al disseny i desenvolpuament d’activitats per a familiars. Aquestes comprenen, entre d’altres, l’assessorament, informació, orientació i acompanyament a tècnics i familiars que portin a terme el programa al territori.

Per la seva banda, Astafanias atendrà i coordinarà les activitats al territori, crearà un grup motor de professionals i familiars que pugui donar suport al desenvolupament d’aquestes. També durà a terme formació i assessorament a les famílies. Astafanias també realitzarà una ronda de contactes amb els centres d’educació especial de la demarcació per presentar aquest nou projecte.