.

.

TOTS 21

Foto de família de l'acte de presentació del candidat Jordi Collado. Foto: ACN

Foto de família de l’acte de presentació del candidat Jordi Collado. Foto: ACN

El president d’Unides Podem – En Comú, Jaume Asens ha insistit en el rebuig del partit al macroprojecte del Hard Rock i ha recordat al president Aragonès i al socialista Illa que és “incompatible” amb l’actual context de sequera i de canvi climàtic. Asens ha recordat que caldria el 20% de l’actual transvasament de l’Ebre a Tarragona, 12 milions de litres d’aigua anuals, per poder abastir el complex lúdic d’oci i turisme. “És insostenible”, ha dit.

Jaume Asens ha participat a la presentació del candidat d’En Comú a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Collado, en un acte al barri de Bonavista. El líder dels progressistes ha exigit la reincorporació a IQOXE del president del comitè d’empresa que ha estat acomiadat.

Asens ha qualificat de “macro ocurrències” que el Govern continuï apostant per projectes com el Hard Rock, la nova pista de l’aeroport o el quart cinturó. El líder dels comuns ha demanat que s’aturin “perquè atempten contra el territori”. “Nosaltres apostem pel turisme sostenible i de qualitat i les energies ecològiques”, ha insistit.

En la presentació del candidat d’En Comú Podem a l’alcaldia de Tarragona, Jordi Collado, Asens ha volgut recordar la generació “de gent valenta” que va “guanyar la democràcia” arriscant la seva llibertat, el benestar i fins i tot la vida.

ACN