.

.

TOTS 21

Juan Antonio Belmonte, president del Cepta -al centre-, presentant avui a Reus la Nit Empresarial

Els economistes Xavier Sala i Martín i José M. Gay de Liébana partiparàn en la Nit Empresarial 2014, la trobada del món empresarial de Cepta, que enguany compta amb la coorganització de l’Ajuntament de Reus i es durà a terme a l’espai firal de la capital del Baix Camp.

Les dues primeres espases del món de l’economia seran l’eix central de l’acte acadèmic de la Nit d’enguany que, sota la denominació de ‘El temps de confiança’, recollirà el debat entre els dos experts sobre les perspectives econòmiques globals i de la província de Tarragona.

El debat conjunt de Sala i Martin i Gay de Liébana serà un dels eixos centrals de la Nit Empresarial d’enguany, que estarà centrada en les oportunitats reals que s’obren al territori en l’actual temps d’incertesa econòmica i davant de la possibilitat d’albirar els primers símptomes de recuperació econòmica.

La ponència dels dos economistes aprofundirà en aquest aspecte de manera exhaustiva, però també didàctica, sobre alguns dels interrogants de la situació actual i les conseqüències que pot tenir de cara al teixit empresarial de les nostres comarques.

D’altra banda, la primera part de l’acte estarà centrada a reconèixer la tasca de les empreses tarragonines que, durant el 2013, han excel·lit en algun o altre camp destacat. En aquesta primera part, s’entregaran els Guardons Cepta 2013 a La Millor Empresa 2013, Internacionalitzaciçó, Innovació / Noves Tecnologies, Emprenedoria, Empresa Familiar, Creació d’Ocupació, Inserció /Inclusió Social i Excel·lència Enoturística. A banda, també s’entregarà el Guardó d’Honor Cepta.

Els encarregats de donar la benvinguda a tots els assistents i d’iniciar el primer bloc de reconeixement als premiats seran el president de Cepta, Juan Antoni Belmonte, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. D’altra banda, l’encarregat de cloure aquesta primera part i donar pas a l’acte acadèmic serà el president de la Generalitat, Artur Mas, que dirigirà unes paraules als assistents a l’acte.

El dia 28 de març, l’hora prevista per l’obertura de portes de Fira Reus per acollir als assistents és a les 19.45 i el bloc de reconeixements a les empreses premiades s’iniciarà a les 19.45 hores. D’altra banda, es preveu que l’acte acadèmic, ´Temps de Confiança’, amb Sala i Martin i Gay de Liébana, comenci a les 20.45 hores.