.

.

TOTS 21

La Federació Catalana té a Riudoms les seves instal·lacions esportives tarragonines. Foto: FCF

A Riudoms se celebrarà la sisena edició de la Jornada de Futbol Femení amb l’objectiu de promoure aquest esport entre les noies de 6 i 14 anys i que habitualment no juguen a futbol.

La Federació Catalana de Futbol, amb l’objectiu de promoure el futbol femení a Catalunya, dimarts 1 de maig, organitza, per sise any consecutiu i de manera simultania a les 14 delegacions d’arreu del territori, la sisena edició de la Jornada de Futbol Femení.

La Jornada, que es desenvolupara al Complex Esportiu Tarragona (C/ Salvador Espriu, s/n. Riudoms), començarà ara a dos quarts de deu del matí, quan tates les participants siguin rebudes pel delegat federatiu i el coordinador de la seu. A continuació, es realitzaran els exercicis tecnics d’iniciació i perfeccionament. 1 després de realitzar les 10 estacions de joc programades, arribara el moment de posar en practica els coneixements adquirits mitjan ant la disputa de partits amistosos amb les jugadores deis equips territorials sub 12, sub 14 i sub 16.

La promoció del futbol femení és una de les campanyes més importants de la Federació Catalana de Futbol i es fa a les 14 delegacions federatives per apropar aquest esport a tot el territori catala.Tates aquestes accions són una aposta ferma de la Junta Directiva i de tata [‘estructura de l’FCF. De fet, amb la posada en marxa del projecte #Orgullosa es pretén potenciar encara més el futbol femení catala per tal de seguir augmentant el nombre de llicencies a Catalunya. Es vol fomentar la base per crear més equips femenins. Per aixo s’esta fent una inversió economica i es dona suport a tots els clubs que aposten per les noies. A més a més, des de la Federació es treballen diverses activitats relacionades amb el futbol femení, com ara la formació esportiva i medica, aquestes mateixes Jornades de Futbol Femení, les Trobades Territorials del mes de juny, i els campus d’estiu, entre d’altres accions.

La temporada passada, lasa edició de la Jornada de Futbol Femení es va tancar amb 1.473 participants, de les quals 107 corresponen a la delegació de Tarragona.