.

.

TOTS 21

La plaça de la Font serà l’escenari, un cop més, de la Festa de l’Oli Nou del Morell, que tindrà lloc aquest diumenge 16 de desembre. L’activitat començarà a les 9 del matí amb un esmorzar amb pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua, tot plegat productes de producció km 0. Com sempre, serà un  esmorzar solidari, ja  que l’import íntegre del tiquet , que  tindrà un cost de 3 euros, anirà destinat a La Marató de TV3, aquest  2018 dedicada a la investigació contra el càncer.

Un esdeveniment organitzat des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre i el Molí d’Oli Mas Monsteny, amb l’objectiu de “promocionar un producte d’alta qualitat, com és l’oli, i donar suport a productors del territori donant- los a conèixer a morellencs i visitants”, exposa la regidora Susanna Ferré. Així mateix, el fet que ja es tracti de la  tercera edició, mostra que “és una cita plenament consolidada que aplega persones d’arreu”.

A més, la principal novetat d’enguany és el I Concurs d’Allioli, que servirà per demostrar qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses. És obert a tothom i completament gratuït , i per participar-hi cal inscriure’s prèviament al Centre Cultural del Morell.