.

.

TOTS 21

Activitats en un dels centres cívics de la ciutat. Foto: Tarragona.cat

Des d’avui a les 9 del matí ja estan activades les inscripcions a les activitats dels centres cívics de la ciutat per per a hivern-primavera de 2014. El proper 3 de febrer s’enceta la nova programació.

Aquesta oferta d’activitats consta de 76 monogràfics diferents amb un total de 984 places i estan dividits en sis categories diferents: noves tecnologies, expressió artística, habilitats, disciplines, idiomes i cuina.

Per aquest nou trimestre es mantenen 30 activitats infantils a més a més de les 5 ludoteques que estaran obertes de dilluns a divendres a la tarda i on s’han previst activitats complementàries per donar cabuda a tots els infants que acudeixen a les ludoteques municipals.

És a dir, s’han programat 19 activitats per a joves, 101 activitats per adults a banda dels monogràfics, organitzades per diferents associacions i entitats de la ciutat, 5 activitats per a gent gran i 37 serveis permanents instal·lats als centres cívics, dels que puguem destacar: serveis socials d’atenció primària, telecentres, biblioteca, gent gran…

Per consultar la programació i fer les inscripcions, accediu a aquest enllaç.