TOTS 21

El Pot Petit, durnt l’actuació. Foto: Cedida

La banda més esperada pel públic familiar va inaugurar la present edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, el dijous 29 de juliol, de la millor manera. Amb absolutament totes les entrades venudes des de feia dies, El Pot Petit va saber animar un públic de totes les edats que va gaudir d’allò més del concert, encara que fos sense aixecar-se de la cadira, com estableixen les mesures de protecció davant la Covid-19.

Dissabte a la nit, malgrat la intensa pluja caiguda durant el vespre, la cantant britànica Bonnie Tyler va brillar a l’escenari del Parc del Pinaret de Cambrils. Prop d’un miler de persones van ser testimoni de què la intèrpret manté la seva energia i essència, així com bona dosi de simpatia i bon humor, com es va fer palès en les intervencions que va anar realitzant entre cançó i cançó.

Al Parc del Pinaret, hi van sonar tant himnes intergeneracionals, com “Holding Out For A Hero”, “It’s A Heartache” o “Total Ecplise Of The Heart”, amb temes dels seus últims discs publicats fins a la data. També va regalar un homenatge a Tina Turner amb una versió de “The Best”.

Aquest diumenge a la nit és el torn dels Stay Homas. La banda, formada per músics professionals d’altres grups catalans que compartien pis durant el període d’aïllament a l’inici de la pandèmia, ha venut pràcticament totes les entrades disponibles per aquest concert. Al trio original l’acompanyen l’Arnau Figueres i el Kquimi Saigi, productors del disc, que també pugen a l’escenari en aquesta gira.