.

.

TOTS 21

La portaveu municipal d’ICV-EUiA, Arga Sentís

Davant l’anunci que la Generalitat ha ordenat el tancament de dos restaurants de la Platja Llarga, situats en un espai de l’antiga Ciutat Residencial, el Grup Municipal d’ICV-EUiA considera que l’administració catalana es desentén del patrimoni tarragoní i fomenta la proliferació d’edificis abandonats.

Arga Sentís, portaveu del grup d’ICV-EUiA a l’Ajuntament, ha indicat que “és incomprensible que la Generalitat hagi deixat caducar la concessió d’aquests dos recintes i ara en disposi el tancament, deixant sense data la nova licitació d’un espai que comptava amb l’apreciació positiva d’un gran nombre de ciutadans”. “Com és tristament habitual”, ha afegit la regidora, “ara quedaran uns altres dos establiments buits, aquest cop a tocar de la platja, sense que es pugui saber quan recuperaran les seves funcions d’esbarjo i de servei, sempre amb el perill que es degradin i després sigui molt car recuperar-los”.

Aquest fet, segons el grup ecosocialista, s’afegeix al desinterès que ha mostrat des de sempre la Generalitat per la Ciutat de Repòs i de Vacances, per a la qual no ha tingut mai un projecte alternatiu així que va decidir tancar-la. Ara fa uns anys, fins i tot es va descobrir que oferia tota la finca en un web de negocis immobiliaris, sense haver-ne informat l’Ajuntament. “Tarragona no és mai a l’agenda de la Generalitat”, ha conclòs Sentís, “i quan es decideixen a fer alguna cosa, és d’esquenes i en detriment de la ciutat”.