.

.

TOTS 21

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la ministra de Transports, Raquel Sánchez, en la inauguració de les noves oficines de Google. Foto: Aina Martí

El president del Govern, Pere Aragonès, s’ha reunit durant uns vint minuts amb la ministra de Transports i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, per tractar l’execució dels pressupostos a Catalunya, que l’any passat va ser del 35,7%. A la trobada, que s’ha produït després que tots dos coincidissin en l’acte de presentació de les oficines de Google a Barcelona, també hi ha assistit el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró. Segons fonts de l’executiu català, durant la conversa Aragonès ha reclamat explicacions per la baixa execució ha exigit un compliment ràpid de les xifres pressupostades. A la sortida, Aragonès ha assegurat als mitjans que “és l’hora del compliment i no de les paraules”.

Segons fonts del Govern, Aragonès ha exigit que la situació no és quedi aquí i ha emplaçat la titular de Transport que hi hagi accions palpables i s’incrementi la inversió a Catalunya. A més, la Generalitat ha considerat insuficients el raonament de la ministra, ja que considera que les explicacions s’han de mesurar amb les xifres d’inversió.

ACN