.

.

TOTS 21

Emili Rivelles, durant la seva intervenció

Emili Rivelles, durant la seva intervenció

Ara Tarragona ha celebrat el seu míting de final de campanya a La Mora, un dels barris de Llevant de Tarragona. Aquest ha estat el tancament de tres mítings amb els que els municipalistes han volgut donar importància a tots els indrets de la ciutat. En aquest final de campanya han participat la Cristina Barco, número 3 de la llista electoral; la Cristina Abellán, número 5 i veïna de la Mora; i el candidat a l’alcaldia de Tarragona Emili Rivelles.

Des d’Ara Tarragona han reclamat que els de Llevant són uns barris que pateixen problemes molt importants des de fa anys que no permeten als veïns que hi viuen sentir-se ben tractats i cuidats.

Al míting d’aquest vespre, el partit que lidera Emili Rivelles té clar que s’ha d’apostar per la seguretat als barris de Llevant i millorar els serveis pels que paguen els veïns com són la neteja i el transport públic.
Cristina Abellán, veïna de la Mora, s’ha dirigit a les cent persones que han assistin per explicar-lis perquè s’ha decidit a sumar per Ara Tarragona: “He decidit sumar per posar remei a totes les mancances que tenim als barris de Llevant. És una vergonya que ens passem l’any pagant impostos i que reclamem serveis que mai arriben. És lamentable que qui governa sempre passi de nosaltres i ens tingui abandonats. Només venen aquí per prometre i dir mentides quan s’acosten les eleccions. S’han pensat que som rucs i que ens poden prendre el pèl?”.

D’altra banda, el partit municipalista té clar que cal donar molts altres serveis a aquestes zones actualment abandonades com ara un Centre d’Atenció Mèdica que s’ubicaria al local que ocupa l’associació de veïns, entitat que tindria un nou espai social condicionat per a les seves activitats. Emili Rivelles «aquestes no són promeses ni propostes falses, són compromisos de ciutat que farem reals tant si el proper 24 de maig som a govern com a l’oposició. L’abandonament dels barris de Llevant s’ha d’acabar ja i nosaltres ho tenim molt clar».

Segons Rivelles, “ja està bé que als veïns de Llevant no rebin els serveis pels que paguen. Això amb Ara Tarragona no passarà, perquè per nosaltres tots som iguals i tots som Tarragona!”.