.

Emili Rivelles, a l'esquerra, amb Miquel Buñales, al Balcó del Mediterrani

El partit polític Ara Tarragona continua amb el seu procés de consolidació i ha incorporat, recentment, Miquel Buñales a les seves llistes de cara a les municipals. El jove referent gitano de 35 anys, casat i amb dos fills, treballa com a administratiu, a banda de presidir l’Associació jove gitana de Tarragona, amb la qual organitzen activitats de dinamització amb els més joves del col·lectiu.

Segons Buñales, participar en aquesta realitat política fa que se senti “molt orgullós de poder representar al poble gitano en aquest projecte local i també molt satisfet que un partit l’hagi inclòs a les seves llistes per treballar per la ciutat”.

L’Ara Tarragona és un partit polític que vol comtar “amb la participació de tots i cadascun dels habitants del municipi per treballar, de forma conjunta, en la millora de la nostra ciutat”.

El president de grup municipalista, Emili Rivelles, està convençut que “les ganes, el treball i la predisposició” de gent com el Miquel fa que sigui “una mostra més de que Ara Tarragona està i seguirà estant al costat dels ciutadans perquè tots sumem i junts ser capaços de fer moltes més coses”, conclou el candidat a l’alcaldia.