.

.

TOTS 21

Dolors Vázquez serà la número 2 d'Ara Reus. Foto: Cedida

Dolors Vázquez serà la número 2 d’Ara Reus. Foto: Cedida

Dolors Vázquez i Albert Piñol seran els números 2 i 3, respectivament, de la llista electoral d’Ara Reus per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Així, el partit municipalista dona a conèixer els dos noms que segueixen el candidat, Daniel Rubio Angosto, en el que serà “una llista plural i integradora, centrada en les necessitats de les persones i en cercar oportunitats per al municipi i els seus ciutadans”, segons s’apunta des de la formació política.

Dolors Vázquez ha format part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Reus durant la legislatura 2019-2023 al capdavant de la Regidoria de Seguretat, Convivència, Protecció Civil i Emergència. Entre les accions més destacades es troben la creació de la Unitat de Proximitat de la Guàrdia Urbana, l’actualització de tots els plans d’emergència que ha de tenir la ciutat i la implementació de noves tecnologies al cos policial, amb sistemes de videovigilància i un dron.

Nascuda el 1974, és llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb postgrau universitari sobre Mediació. Advocada de professió ha exercit com a lletrada en diversos despatxos i com a professora en matèries com ara la violència envers la dona i Dret Penal a la Fundació URV. Ha estat professora en el Màster Accés a l’Advocacia i ha estat responsable d’aquest màster a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus.

Albert Piñol serà el número 3. Foto: Cedida

Albert Piñol serà el número 3. Foto: Cedida

Per la seva banda, Albert Piñol és fill i net de dues figures polítiques històriques i regidores de l’Ajuntament de Reus en diversos mandats: Fina Lozano i Dolors Sardà. Piñol té experiència en matèries de via pública i urbanisme.

Nascut el 1983, va estudiar a l’Institut d’Horticultura de Reus el cicle Gestió i Organització dels Recursos Naturals i Paisatgístics i a la Universitat de Lleida. L’any 2009 va constituir l’empresa de jardineria Agronova, tot alternant al llarg dels anys diversos projectes empresarials.