.

.

TOTS 21

Foto d'arxiu de l'experiència de tritons i sirenes

Foto d’arxiu de l’experiència de tritons i sirenes

L’escola de sirenes de Tarragona i Aquopolis Costa Daurada renova l’acord de col·laboració que van signar l’any passat per a aquesta temporada d’estiu 2019. José María Claver, director del parc aquàtic des de la seva obertura, i Susana Seuma una de les creadores i directora de Sirenes Mediterranean Academy van concretar l’acord, en les instal·lacions de la Pineda.

L’Acadèmia Tarragonina, pionera en experiències de sirenes i tritons, en el seu primer any va oferir en Aquopolis el seu curs Iniciació Sirena / Tritó creat per a la celebració del seu 5 aniversari. En el qual en 30 min, s’aprenien: la propulsió i respiració d’aquest estil de natació, mitjançant jocs i missatges mediambientals educatius. Atès que els participants es quedaven amb ganes de més, aquest any s’oferirà l’experiència: Batejo Sirena i Sirenita Splash, que ja ofereixen en la seva acadèmia. Una experiència més completa, divertida, educativa i necessària per a aquells que vulguin passar al mar. Es recomana a partir de 5 anys d’ara endavant, per a tota la família.

El parc aquàtic amb més de 30 anys de vida i amb el delfinari més gran de Tarragona, oferirà l’Experiència Sirena i tritó dins de les seves instal·lacions, en la zona de Waimea Experience. On es troben altres experiències com el: Waimea surf, karting, minigolf, matalassets…

Amb això Aquopolis a part d’oferir unes atraccions divertides i refrescants, àmplia la seva oferta d’experiències relacionades amb el món marí. Ja s’ofereix fa anys la Trobada amb dofins. Per a viure un dia ple d’emocions.

L’experiència sirenes i tritons es realitzarà des del dilluns 15 de juliol fins al 31 d’agost. A les 12:30h i 16:30h de dilluns a dissabte. Durada 90 min i preu 49 euros.