.

.

TOTS 21

Foto d'arxiu d'una jornada Ecoverd a la Canonja

Foto d’arxiu d’una jornada Ecoverd a la Canonja

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i la Canonja ho celebra amb les jornades de l’Ecoverd, amb programa ple de tallers i activitats que pretenen conscienciar de la necessitat de tenir cura del medi natural, aprofitar els recursos propis, ser cada cop més sostenible, així com promoure la vida saludable.

Com cada any, la quarta edició d’aquestes jornades organitzades per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Canonja es fa realitat gràcies a la col·laboració de les entitats canongines que participen en l’organització de les diferents activitats. D’aquesta manera l’Ecoverd es converteix en una festa verda amb un ampli ventall d’ofertes que van des de conferències, tallers de sabons, de cuina, de reciclatge, de minimalisme a teatre a l’escola, sortides per l’entorn natural, exposició de vehicles elèctrics, gimcanes amb sopar popular i xou.

La seva regidora, Glòria Virgili considera que las passades edicions són una mostra de la sensibilització que tenen els canongins envers aquests temes i que “per tant continuarem organitzant activitats relacionades amb el medi ambient, la vida saludable i la sostenibilitat”.