.

.

TOTS 21

En aquesta edició hi participen deu bars i restaurants

La IV Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) amb el suport de la Regidoria de Turisme, finalitzarà aquest diumenge 15 de desembre. En aquesta edició, hi participen un total de 10 establiments, que ofereixen una tapa i una “canya” o “quinto” de cervesa o un gotet de vi per 2,5 euros.

Com a novetat, les tapes tenen noms relacionats amb llocs i personatges històrics del municipi (Infant Pere, Bocana del port, Ribera del Llastres, Vandellòs I, El Torn, Mediterrani, Almadrava, Plaça Catalunya, La Cova del Llop i Blanca d’Anjou).  Fins al diumenge, les persones que facin aquesta ruta gastronòmica no només tindran l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades pels deu establiments que participen en aquesta edició, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis: el 1r està dotat amb un sopar al restaurant Can Bosch de Cambrils per a dues persones; el 2n, amb un lot de vins i cava; i el 3r, amb un joc de vi i accessoris.

Per prendre part en el sorteig d’aquests premis, s’han de tastar les 10 tapes que inclou la ruta. En el Passaport de la Ruta, que es pot aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi ha de quedar segellada i puntuada cadascuna de les tapes. Un cop completat el passaport, es pot dipositar a les urnes/bústies que hi ha als mateixos establiments.

El sorteig dels premis es farà el 19 de desembre i el nom dels guanyadors es donarà a conèixer al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). Allí també s’hi farà públic el premi a la millor tapa. El restaurador guardonat serà obsequiat amb un sopar gourmet per a dues persones.