.

La Federació Catalana de Ciclisme ha convocat “una concentració ciclista aquest proper diumenge dia 12 d’agost a Riudoms per fer-nos sentir com a col·lectiu i dir prou als homicidis, i exigir més respecte a les carreteres”. Segons ha fet públic en un comunicat, aquesta mobilització està oberta “a tots els federats i no federats, afeccionats a la bicicleta, practicants habituals i no tant habituals, associacions relacionades amb la bicicleta, clubs i a tothom que es senti interpel·lat davant els greus atropellaments mortals de ciclistes que es succeeixen a les carreteres d’aquí i d’arreu, el darrer dels quals va costar la vida a dos veïns de Riudoms diumenge passat”.

El col·lectiu ciclista vol aprofitar la cita per reclamar “una reforma urgent de la Llei, canvis immediats en el codi penal” i “Fora alcohol i drogues al volant A tots ens esperen a casa, i volem arribar-hi sans i estalvis!”.

Programa de la concentració

10.45h – Concentració dels ciclistes al Passeig Germans Nebot de Riudoms (1a entrada des de Reus) Ubicació

11.00h – Lectura del Manifest per reclamar un canvi al codi penal i una millora de les carreteres. Record a les dues víctimes de l’accident del diumenge passat, i a la resta de víctimes ciclistes i afectats per accidents

11.15h – Marxa lenta amb bicicleta pels carreres de Riudoms i fins a la carretera T310, al punt quilomètric on van perdre la vida els dos ciclistes: Esteban Díaz de los Bernardos i Ignacio Villanueva Risalte. Ofrena floral.

11.40h – Tornada al punt d’inici de la marxa lenta a Riudoms, i fi de la concentració

#respecte #metreimig #PorUnaLeyJusta