.

.

TOTS 21

Imatge promocional de Peyu presentant ‘iTime’. Entrada a la venda www.Tarracoticket.cat. Preu venda públic 14€.

Aquest dimecres 30 d’agost, a partir de les 12.00 hores, s’inicia la venda o la recollida d’invitacions dels espectacles de Santa Tecla a les taquilles del Teatre Metropol. Durant els dies de les festes el Metropol acollirà el concert de talents locals com la Jove TGN Big Band i la TGN bigband i la màgia de la tarragonina Melanie dirigida pel Mag Lari i d’altres espectacles d’artistes reconeguts com el nou espectacle d’en Peyu que porta per nom iTime.

A partir de dimecres al Metropol es podran adquirir entrades per als següents espectacles:

Divendres 15 de setembre. Teatre Metropol, 22.00 hores: Concert amb la Jove TGN Big Band i la TGN Big Band. Entrada a la venda www.Tarracoticket.cat. Preu venda públic 10€. La formació jove, sota la direcció de Paco Martín, oferirà una selecció de temes del repertori de Nat King Cole, cantats per Carles Carrasco en el marc de la presentació del seu disc, 100 anys de Nat King Cole. I la TGN Big Band, formació professional nascuda el 2013, farà un homenatge al cantautor Joan Manuel Serrat.

Dimarts 19 de setembre. Teatre Metropol 21.00 hores: Peyu presenta ‘iTime‘. Entrada a la venda www.Tarracoticket.cat. Preu venda públic 14€. Time Corporation, reconeguda empresa americana del sector de la cronos-science, presenta en exclusiva mundial una aplicació que canviarà el món. Ningú millor per presentar un esdeveniment d’aquesta transcendència que un comunicador en majúscules, en Peyu, que aparca el seu rol com a humorista per acostar-nos al producte estrella de Time Corporation.

Dijous 21 de setembre. Teatre Metropol, 21.00 hores: ‘Santa Tecla té màgia’ amb l’hipnotitzador Jeff Toussaint. Entrada a la venda www.Tarracoticket.cat. Preu venda públic: 12€. Enguany el Cercle Màgic de Tarragona proposa l’espectacle del popular i televisiu Jeff Toussaint, reconegut hipnotitzador.

Diumenge 24 de setembre. Teatre Metropol, 18.00 hores: Melanie presenta ‘Amazing’. Entrada a la venda www.Tarracoticket.cat. Preu venda públic 6€. Un espectacle de gran format d’aquesta maga tarragonina, dirigit pel Mag Lari, un xou còmic i participatiu. A Amazing s’hi veuran des de jocs de cartes fins a grans efectes amb grans il·lusions, acompanyats de moments musicals.

També es podran recollir les invitacions per als següents espectacles:

Dissabte 16 de setembre. Teatre Metropol, 22.00 hores: Miquel Vilella en concert. Entrada gratuïta amb invitació. Miquel Vilella presenta el seu nou treball que defineix com a pop èpic La línia màgica (MET Records, 2017).

Diumenge 17 de setembre. Teatre Tarragona, 21.00 hores: Estrena de la pel·lícula ‘El dulce sabor del limón‘. Entrada gratuïta amb invitació numerada. Presentació oficial a Tarragona de la pel·lícula tarragonina, un llargmetratge protagonitzat pels actors David Solans i Elena Rivera, òpera prima del guionista i director David Aymerich.

D’altra banda, les entrades pel Circ Raluy que s’instal·larà al Parc de la Ciutat dels 14 al 24 de setembre també ja estan a la venda a través de la web: www.raluy.com.