.

.

TOTS 21

El dilluns 26 de març, el cicle de Música Sacra porta a la Catedral la ‘Passió segons Sant Joan’ de J.S. Bach interpretada per l’Orquestra Simfònica del Vallès amb les veus del Cor Ciutat de Tarragona i les de diferents corals del territori, sota la direcció de Xavier Puig. El recital forma part de la Gira de Setmana Santa que realitza l’Orquestra Simfònica del Vallès per 6 poblacions catalanes: Sant Feliu de Guíxols, Manresa, Tarragona, Sabadell, Mataró i Barcelona. Cada concert acollirà diferents cors de cada localitat i el 7 d’abril tots els cors participants cantaran junts en el concert del Palau de la Música Catalana, amb més de 250 músics i cantaires a l’escenari.

L’obra central del programa que es podrà sentir a La Catedral és una selecció de fragments de La Passió segons sant Joan, de J. S. Bach que es combina, per una banda, amb altres obres de dos compositors catalans: Bernat Vivancos i Josep Vila, i per l’altra, amb una obra d’Osvaldo Golijov (extreta de la seva Passió segons sant Marc).

Les entrades estan a la venda a www.tarracoticket.cat i també a les taquilles del Teatre Tarragona els dimecres d’11 a 13h, els dijous i divendres d’11 a 13h i de 17 a 19h i una hora abans de l’espectacle.

Tota la programació de la temporada: http://teatres.tarragona.cat