.

.

TOTS 21

Imatge de l’edició de l’any passat. Foto: SvaTour

La dotzena edició del torneig català de vòlei platja amateur SvaTour farà parada per segon any a Tarragona aquest cap de setmana. El circuit de la SvaTour va començar al Masnou fa dues setmanes i consta de vuit proves competitives i una final, la de Tarragona serà la segona prova. Pròximament, passarà per Malgrat de Mar, Roda de Berà, Mataró, Premià de Mar, Vilanova i la Geltrú i Castelldefels.

Dissabte 28 i diumenge 29 de maig, de 9.30 a 20 h, la platja de l’Arrabassada acollirà al voltant d’una trentena de pistes de voleibol i més de 300 esportistes. Esdeveniments esportius com aquest dinamitzen la ciutat i atreuen visitants; es preveu que una trentena de participants s’allotgin a la ciutat.

La SvaTour és una competició amateur que organitza el club esportiu de vòlei platja del Masnou a nivell català i la conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona n’organitza la competició a la ciutat. Les persones interessades a participar en la prova, poden inscriure’s seguint les instruccions del següent enllaç fins dijous.

Redacció