.

.

TOTS 21

Davant l’increment de la demanda experimentat durant la darrera setmana, Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha ampliat el termini per renovar els abonaments trimestrals i anuals de les zones regulades per a residents (zona verda) fins al 29 de gener de 2021.

Aquest increment de la demanda va lligat al canvi d’any, la coincidència de dies festius i les limitacions d’aforament obligades a causa de la pandèmia. Tot plegat, ha tingut com a resultat la sobrecàrrega del servei de cita prèvia per a dur a terme la renovació.

“Aquest any la pandèmia ens afecta en tots els sentits. El fet de reduir l’aforament a l’interior de les oficines d’AMT ha tingut com a conseqüència una menor operativitat en aquest servei del que és habitual, per la qual cosa hem adoptat dues mesures principals: per una banda, ampliem el termini de renovació fins a finals del mes de gener, i, per l’altra, hem duplicat esforços en l’atenció telefònica i via correu electrònic per gestionar l’atenció a l’usuari”, explica el vicepresident d’AMT, Jordi Fortuny.

Cal recordar que, per tal de renovar l’abonament de zona de residents hi ha diferents vies:

  • Presencial: cal demanar cita prèvia per acudir a les oficines al telèfon 600 451 836. També es pot fer a través del correu electrònic aparcamentstgn@aparcamentstgn.cat
  • A través de l’app Aparcar-e.

Actualment, es treballa per oferir el servei de reserva de cita prèvia online, per tal de facilitar-ne el procés de peticIó.

Redacció