.

Antonia Royo, amb la medalla d'or aconseguida aquest cap de setmana. Foto: Cedida

Antonia Royo, amb la medalla d’or aconseguida aquest cap de setmana. Foto: Cedida

L’atleta del Club Atletisme Tarragona Antonia Royo Fabregat, de Creixell, s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona de Catalunya de 10.000 metres en pista en la categoria F-50 en el marc del Campionat de Catalunya disputat aquest dissabte al Camp d’atletisme Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramenet.

La creixellenca, que és directora de l’escola Les Eres, de Creixell, va acabar la cursa amb un excel.lent registre de 49 minuts, 4 segons i 29 centèssimes, marca que constitueix un nou rècord del club.

En el mateix campionat, Fernando Flores va acabar quart en la cursa de categoria M-45, amb un temps de 36 minuts i 47 segons, mentre que en José F. Garcia Navarrete va finalitzar en vuitè lloc amb 38 minuts, 55 segons i 40 centèssimes.