.

.

TOTS 21

La tarragonina presentarà el seu darrer treball ‘Ales de paper’. Foto: Cedida

El punt final a la quarta edició de la Primavera Musical a Vistabella servirà per aterrar als nostres dies. La tarragonina Anna d’Ivori clourà el festival aquest dissabte 5 de juny amb el seu darrer treball ‘Ales de paper’. Un concert en el qual l’artista transmetrà les ganes de volar als assistents, en una obra que parla del creixement personal.

Acompanyada de la seva banda, Anna d’Ivori oferirà un concert que s’ha forjat a partir de les seves experiències personals i de com ho ha afrontat des de l’aprenentatge i la maduresa. Podrem gaudir de temes amb un tarannà tranquil, però que ens faran volar.

Venda d’entrades

El certamen complirà amb els protocols exigits per fer front a la situació sanitària. Es recorda l’ús obligatori de la mascareta i evitar aglomeracions.

Les entrades es podran adquirir només per anticipat i online com a mesura Covid-19 al web del cicle. El preu és de 12 euros per cada concert.

www.primaveramusicalvistabella.com

Església del Sagrat Cor de Vistabella, un espai per recuperar

Més enllà de la voluntat d’obrir l’Església del Sagrat Cor de Vistabella al món artístic, aquest cicle també té la voluntat de ser un trampolí per col·laborar en la restauració d’aquest element modernista.

En els darrers anys, han restaurat alguns elements d’aquesta obra de l’arquitecte Josep Maria Jujol. L’església va ser declarada com a Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 2011.

Redacció